Prihlásiť sa
košík je prázdny
! Do limitu pre dopravu zdarma zostáva nakúpiť za 90 Kč.

Objavte produkty nášho kláštora!

Urobíte radosť sebe a svojim blízkym a zároveň svojím nákupom podporíte život mníšskej komunity.

VIAC O KLÁŠTORE

Platba kartou Doprava zadarmo
od 90 €
Po zaregistrovaní na odber
noviniek získate zľavu
Doručenie do 4 dní

Stehýnka perliček s Jemnou hořčicí

Info > Recepty > Stehýnka perliček s Jemnou hořčicí

Pro 4 osoby:

-  4 stehýnka perliček

-  40 g másla

-  ¼ litru drůbežího vývaru

-  1 polévková lžíce kukuřičného škrobu

-  3 lžíce jemné hořčice

-  3 polévkové lžíce jemné hořčice na omáčku

-  sůl - pepř

  

Uvolníme a nadzdvihneme kůži stehýnek. Maso pomažeme pod kůží třemi lžícemi jemné hořčice. 

Na pánvi rozehřejeme máslo. Opečeme stehýnka, nejprve z té strany, kde je kůže, přibližně 5 minut na středním plameni. Pak obrátíme a pečeme 10 minut po druhé straně.

Stehýnka vyjmeme a odložíme stranou.

Přebytečné máslo slijeme. Na pánev  do výpeku nalijeme drůbeží vývar smíchaný s kukuřičným škrobem a se třemi lžícemi jemné hořčice a  zahříváme.

Necháme zhoustnout 8 až 10 minut na mírném ohni. Podle chuti osolíme a opepříme. Stehýnka podáváme politá omáčkou.

Podáváme s mrkví politou máslem a několika kaštany.

Dobrou chuť.

 
Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné prezeranie webu a vďaka analýze prevádzky neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť.

Nastavenie cookies

Používame cookies, aby sme Vám umožnili pohodlné prezeranie webu a vďaka analýze prevádzky neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť.

Nevyhnutné (vždy aktívne nemožno vypnúť)
Tieto cookies sú potrebné, aby web fungoval správne.
Analytické
Pomáhajú nám pochopiť, ako web používate. S ich pomocou ho môžeme zlepšovať.
Profilujúce (marketingové)
Vďaka týmto cookies vám môžeme zobrazovať relevantný obsah a reklamu, ktoré pre vás môžu byť zaujímavé a užitočné.